torsdag 12. august 2010

Liljer og en litt sprekere katt

Da var det en stund siden, tiden går så fort! Takk for koselige kommentarer da Ivan ble påkjørt, han er mye bedre nå. Han har sovet og sovet, så det trengte han tydeligvis. Nå er han mye bedre, har vært ute et par turer også. Han begynner å få tilbake kreftene, leker og spinner rundt her inne :) Alt som har med papp eller plastikk å gjøre synes han er veldig gøy... Her har han tatt plass i en pappeske fra en lampe vi kjøpte her om dagen.


Ute vokser det som bare det, vil jo gjerne vise alt, men jeg klarer ikke holde følge! Disse knæsj orange liljene har vi dratt med oss fra leiligheten vi bodde i, de har overlevd i den samme potta siden da. Den overlever tydeligvis alt, har stått ute i vinter også. Ikke den fargen jeg helst vil ha, men har jo ikke hjerte til å kvitte meg med noe som så gjerne vil leve;)


Jeg kan desverre ikke huske noen navn i farta, men disse lyserosa liljene plantet vi i fjor.


Her er en daglilje vi har skaffet i år, veldig fornøyd med den :)


Litt dumt at jeg ikke har tatt vare på navnene, med dette er en fylt variant som vi også skaffet i år. De ble veldig høye, og flere av disse klarer ikke stå oppreist lenger.

Denne husker jeg godt, Kongelilje (Lilium regale). De har sterk duft og blir veldig høye og flotte. De var på ønskelisten så vi hadde kjøpt masse løker, men det var få av de som kom fram. De som har blomstret har vært av den pinglete sorten, så det er mulig at løkene ikke var noe tess. men de er jo veldig fine med de store trompetblomstene sine :)



Har desverre ikke bedre bilder, men de er skikkelig fine! Kjenner duften på lang vei som sagt, skulle helst mange flere.

Her er favoritten akkkurat nå, Lilium Triumphator. Den dufter også på lang vei, og er sterk der den står, selv om den er høy og det har regnet masse synes det ikke.


Dette er en feil, vi har fått feil sort i posten. De skulle egentlig være sorte og se annerledes ut i formen, men så viste de seg å være mørkerøde. Så de passer heller ikke inn i det hele tatt... kanskje det må bli et eget bed til de røde, orange og gule blomstene som ikke passer inn her, hehe:)Disse kan også få plass der, ikke min favoritt, men fine likevel. Aner ikke hvor de kommer fra, lurer på om de er noe vi fikk i gave fordi noe annet var utsolgt?

Det var alt for nå, venter fortsatt på at flere liljer skal springe ut:)

3 kommentarer:

  1. Så kjekt at det går bra med Ivan.
    Herlig bilde av ham i esken.
    Nydelige bilder av vakre liljer.
    Ønsker deg en fortsatt fin uke.
    Klemf fra Mio

    SvarSlett
  2. Her var det mange fine liljer! :)

    SvarSlett
  3. Hei, hei
    Stakk bare innom deg for å si tusen takk for koselige hilsener.
    Håper det går bra med Ivan.
    Ja, vi har herlige dager, selv om det er kaldt om kvelden, lett å bli forkjølet.
    Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld og en fin søndag.
    Klem fra Mio

    SvarSlett