mandag 27. desember 2010

Nytt spisebord fra Living til slutt? Den som lever får se.

Håper du har hatt en fin jul :) Lenge siden jeg har blogget nå, mistet litt interessen når snøen kom. Men utover vinteren kommer det nok litt innlegg om oppussing inne, før- og etter bilder. Akkurat nå gleder jeg meg som en unge til jeg endelig skal få spisebordet mitt i begynnelsen av februar! Ikke lenge igjen å vente i forhold til hvor lenge jeg har ventet. Dette er ikke noen reklame for Living, det skal være sikkert: Jeg kjøpte spisebordet 13.08.2010. Og dette vidunderet skal ankomme i begynnelsen av februar 2011.

I utgangspunktet visste jeg at det var litt ventetid, bordet skulle leveres medio oktober. Da det begynte å nærme seg slutten av oktober ringte jeg Living. Jeg fikk ikke svar, og kunne legge igjen mitt nummer. Ingen ringte meg opp. Jeg fikk en sms hvor det stod til informasjon, at når det gjaldt mitt spisebord var det problemer med leveringen og det var ventet inn i februar. Det syntes jeg var dårlig service, å være så mye forsinket og i tillegg bare sende en sms - etter at jeg har tatt kontakt! Etter dette ringte jeg to ganger, begge gangene fikk jeg snakke med en person som skulle ringe meg tilbake. Det viste seg at leverandøren hadde gått konkurs. Han tilbød meg aldri noe prisavslag eller noen annen form for kompensasjon. Han skulle undersøke hva han kunne gjøre for meg og ringte aldri tilbake. Jeg reiste dit og fikk snakke med en annen person, som fikk levert et lånebord til meg samme dag. Jeg kunne jo valgt å få tilbake pengene, det fikk jeg tilbud om. Det ville jeg ikke, for det er akkurat dette bordet jeg har siklet på lenge;) Jeg slo til da det var tilbud og sparte 2000 kroner. Og så er det jo så fint! Det heter Toulouse spisebord i "old grey" eik.


Nå krysser jeg bare fingrene for at det dukker opp i februar. Vi har kjøpt de stolene som vises på bildet:) Jeg får legge ut bilder av stua når det er på plass.

Ønsker alle et godt nytt år!! Nå er det ikke lenge til våren! Ok, det var kanskje litt vel optimistisk:)

5 kommentarer:

  1. Ingen god reklame nei, men det har de godt av - med tanke på en slik service! Velkommen tilbake til bloggingen, forøvrig, det har vært lenge stille hos deg!

    SvarSlett
  2. Dårlig kundebehandling, ja! Jeg må beundre din tålmodighet, men det er jo et skikkelig lekkert bord da =) Og stilig stoler også. Jeg tenker det blir stas når det endelig kommer! Du legger vel ut bilde da, vel? Ønsker deg fortsatt God Jul, or et Godt Nytt År!

    SvarSlett
  3. Hei Line!
    Så hyggelig at du er tilbake i bloggeverdenen. Og takk for hyggelig hilsen. :-))
    Lekker spisestue du har kjøpt, og lykken blir nok stor i februar - når alt er på plass!
    Ønsker deg en fin-fin kveld!
    Klem fra Line

    SvarSlett
  4. Takk for koselig hilsen.
    Skal si du er tålmodig, men bordet er jo lekkert da.
    Håper endelig at bordet kommer neste måned.
    Godt Nyttår til deg og dine.
    Klem Mio

    SvarSlett
  5. Nå bør jo bordet være rett om hjørnet.

    Living er vel ikke kjent for sin gode kudebehandling nei.

    SvarSlett