søndag 12. september 2010

Endelig malte vi huset!

Vi malte huset i mai, her kommer det bilder! Det var noe jeg virkelig hadde gledet meg til, vi prioriterte det ikke vår første sommer her ifjor. Da var det andre ting som hastet mer, men vi har aldri vært i tvil om at vi ville bytte farge på huset. Den opprinnelige fargen var mørkeblå, som du kan se på bildene. Fargen så trist og mørk ut etter min mening, og den var også ganske solbleket.

Her er jeg igang! Jeg malte så høyt jeg turte, det var min kjære som måtte opp i de store høydene, med sele og alt.


Fargen vi valgte (etter mye fram og tilbake) heter S1502Y. Vi ville ha noe grått, men ikke med noe blått i. Denne fargen er det derimot litt gult i, noe jeg synes gjør den litt mykere. Den mørke blåfargen skinte ganske kraftig gjennom, så det måtte 3 strøk til! Det er egghvit som er malt på vinduslistene og vindskiene. Ferdig:)

Døren ble byttet ut med en hvit kjempefin dør som vi fikk av svigermor:)

Muren måtte slammes med Hey'di så den skulle se hvit ut igjen. Det ble stor forskjell! NB: lurt å bruke hansker, Hey'di ødelegger hendene totalt...


Forsiden av huset før og etter!

På dette bildet har jeg og søster'n malt verandaen egghvit, det ble utrolig forskjell! Den var helt avflasset, noe av det som så verst ut...


Det lille skuret med postkassene og søplekassene måtte også fikses opp litt:) Det skal nok rives etterhvert, men siden det må stå der en stund kunne det trenge litt maling. Kjøpte ny postkasse og fjernet de unødvendige.


Veldig fornøyd med resultatet, håper det blir lenge til neste gang ;)

5 kommentarer:

 1. Hei på deg :) Her har jeg aldri vært før. Koselig blogg du har. Ser dere hadde en stor jobb med å male huset. Det ble veldig fint. Vakre roser og liljer i hagen.Jo her stikker jeg gjerne innom igjen. God søndag. Hilsen Merethe
  pst.Følger deg.

  SvarSlett
 2. Så flott farge på huset, men litt av en jobb dere har hatt.
  Flott bilde der din flotte hage også viser.
  Så kjekt at du har lyst til å være med på min Give Away. Lykke til!
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 3. Det var litt av en forskjell! Kjempefint! Vi har også skiftet farge på huset i år, fra en tung gulfarge til antikk-hvitt!
  Så koselig blogg du har! Nå har jeg lagt deg til i bloggrollen min, for hit kommer jeg garantert flere ganger =) Jeg har tittet på eldre innlegg, og ser dere har hatt en kjempejobb med all steinen i skråningen! Jeg er så glad i stein, men det kan sikkert bli litt mye av den!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 4. Hei Line!
  Jeg har vært innom bloggen din tidligere og gjettet meg til beliggenheten (heeeelt feil da : ) men nå ser jeg det!

  Skal si dere har fått det trivelig! Fin innsats!
  Hilsen en annen Line (fra motsatt side av vannet)

  SvarSlett
 5. Hei Line fra motsatt side av vannet, så hyggelig at du har fått lokalisert meg da:) Og at du skriver en liten hilsen, det var artig! Trives rundt vannet her jeg, er du ikke enig? Vi håper å gjøre det enda mer trivelig neste år igjen, ting tar tid i denne tidligere søppeldynga/bushen av en hage vi har;)

  Veldig hyggelig å få noen kommentarer fra nye følgere også, Krepsemor og Merethe:) Jeg skal følge deres blogger videre! Og er alltid veldig glad for å se at du har lagt igjen en hilsen Mio:)

  SvarSlett