tirsdag 1. mars 2011

Ting jeg gleder meg til i hagen i år :)

Moseplassen lyser ut konkurranse hvor man skal lage et innlegg om hva man gleder seg til i hagen. Det nærmer seg vår, og det er mange ting å glede seg til :) Vi har planer om å lage stor uteplass i år, men det er ikke mye å vise bilde av som det er nå. Det jeg gleder meg til å første omgang er våren med alt som kommer i helt i begynnelsen..

  De første krokuseneMagnoliaknoppene

som blir sånn...


før de blir sånn!

Tulipaner blir det enda flere av i år


Tulipanen White emperor og pinseliljer


Tulipanen Angelique var jeg så fornøyd med at jeg har plantet mange flere av dem.
Og selvfølgelig Rhododendron!

Da er det bare å glede seg videre, vi er i mars nå:)

17 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder du viser. Jeg gleder meg også til våren. Satte masse ny løk i fjor høst som jeg er veldig spent på. Ja det skal bli godt når snø og kulde er borte og varmen og grønne skudd vises. Tusen takk for hyggelig hilsen.
  Bli gjenre med på min GI BORT. :)
  Klemmer Merethe

  SvarSlett
 2. Heisann, og takk for koselig hilsen :) Så flotte bilder du viser! Det er virkelig mye å glede seg til når framover. Kan nesten ikke vente til det blir grønt og det spirer og gror overalt.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Fine bilder! Ja, vi gleder oss til spennende, store og hårete magnoliaknopper, og løkblomstene som ble satt på høsten!

  SvarSlett
 4. jippi!
  snart vår :D

  En av de tingene jeg virkelig gleder meg til er å komme meg i Botanisk hage når det er magnoliablomstring :)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder.
  Ja, nå nærmer våren seg og vi har mye å glede oss til.
  Ha en fin torsdag.
  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige hilsner alle sammen:) Hadde jeg hatt plass skulle jeg hatt en magnoliaskog, men har nok bare et lite tre foreløpig. Men vi får se etterhvert, hvem trenger vel gressplen?;) Takk for tipset om botanisk hage Anne, dit må jeg ta med meg kameraet når den tid kommer!

  SvarSlett
 7. Wow så flott magnolia du har - jo, de andre også, men magnoliaen står jo i en særklasse. Selv tusler jeg rundt på Tøyen for å nyte den, noe å glede seg til det også! Fin blogg du har forresten, tror jeg blir her en liten stund...

  SvarSlett
 8. Kære Line
  Jeg har fået en "Award" som er en dansk opfindelse ;-) Det er en award man får af en anden blogger, som syntes at ens blog er specielt god eller betyder noget for en. Jeg fik min award af www.http://loneshaveliv.blogspot.com/

  Da du var den første der besøgte min blog og "bød" mig velkommen i bloguniverset, har jeg valgt at give min "Award" til dig - og ikke mindst fordi jeg syntes din blog er rigtig hyggelig at følge med i. Derudover, syntes jeg det er meget spændende at følge med hvad der sker - ude i verden ;-) Selvom Norge er lige rundt om hjørnet.
  Så hermed en min blog "Award" til din blog!

  OG reglerne for Awarden er at man giver den til 3 blogs, som man syntes man holder af eller finder gode. De skal have under 100 faste læsere og man skal linke til den man har fået blog-awarden af ;-) (ja det er altså ikke mig der har lavet reglerne)

  Rigtig god dag til dig og stort have-knus fra Danmark!

  Mvh Stig fra www.haverogplanter.com ;-))

  SvarSlett
 9. Jeg gleder meg til å se hva som vokser i hagen jeg, for første visning vi var på her var i slutten av juni. Å mannen som eide huset elsket vist nok hagen sin i følge naboen, så han brukte masse tid på den.

  Litt sørgelig er det at vi tok knekken på en syrin som skulle være litt spesiell og sjelden, jeg trodde det bare var nok et tre å den sto litt gæli til for meg så fikk den kuttet bort. Håper virkelig det skal komme opp et nytt for rota tok vi jo ikke.

  Gleder meg til å se flere bilder fra hagen deres.

  SvarSlett
 10. vi er nok ikke så langt unna hverandre.:-)) Uten at jeg helt vet hvor..men gjetter at vi kan se over til hverandre med kikkert.:-))

  En fin uke til deg.))

  SvarSlett
 11. SÅ vakker Magnolia. Flotte bilder!!

  SvarSlett
 12. Påskeliljer, krokus og tulipaner, ja! Det er jo ikke så lenge til vi ser i dem nå! Du, den Angelique var bare helt nydelig, og jeg skjønner godt at du er fornøyd med den! Jeg har blitt så glad i hvite blomster!
  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 13. Ja, det finnes mange vakre gleder å se fram mot. Krokusen er blant det første, så glad en blir når de kommer, da starter sommerem endelig :)

  SvarSlett
 14. Hei.)) måtte jo inn å titte når jeg så bloggnavnet ditt..Har bodd i området fra tidlig barnesko.))

  Ha en fin kveld så titter jeg innom igjen.))

  SvarSlett
 15. Nydelige bilder. Jeg har også to magnoliaer i Hagen de er bare lekre. Tror jeg må prøve å ta slike bilder når de kommer:).

  SvarSlett
 16. Takk for gratulasjoner :) Det var stort å kunne sitte og kose med den lille prinsessa :)
  Da er det bare å vente på neste barnebarn som kommer om ca to uker. :) Ønsker deg en flott søndag. KLem Merethe

  SvarSlett
 17. ojojoj, såååå nydelig rhododendron du har!! snakker om, tenk å ha noe slikt å glede seg til!! ...for ikke å snakke om magnoliaen...! helt herlig!

  angelique falt jeg også helt for, og håper de fleste kommer igjen i år også. De er så skjønne!

  lekker spisestua di er blitt forresten!!

  håper du har en herlig lørdag :o)

  stor klem!

  SvarSlett